اطلاعیه نحوه دریافت گواهی پذیرش مقالات برای افرادی که در همایش حضور نداشته اند

ضمن سپاس از کلیه فرهیختگان گرامی که در نخستین همایش ملی بومی سازی برنامه درسی حضور بهم رسانیدند به استحضار پژوهشگران محترمی که موفق نشده اند در همایش حضور پیدا کنند میرساند که نشانی دقیق پستی را برای دبیرخانه ارسال نمایند.

05 خرداد 1395

اعلام برنامه زمانی همایش ملی بومی سازی برنامه درسی

برنامه زمانی اجرای برنامه های همایش ملی بومی سازی برنامه درسی اعلام شد.

01 خرداد 1395

فهرست کامل مقالات دریافت شده توسط دبیرخانه همایش ملی بومی سازی برنامه درسی

مشاهده فهرست مقالات پژوهشگرانی که چکیده آن ها مورد پذیرش کمیته علمی قرار گرفته بود و نسبت به ارسال مقاله کامل اقدام نموده اند.

28 اردیبهشت 1395

آغاز ثبت نام شرکت در همایش ملی بومی سازی برنامه درسی

علاقه مندان به شرکت در همایش ملی بومی سازی برنامه درسی می توانند برای حضور در همایش یک روزه بومی سازی برنامه درسی که روز دوشنبه سوم خرداد ماه سال جاری برگزار میشود در سایت این همایش به نشانی cecl.atu.ac.ir ثبت نام نمایند. حضور در این همایش رایگان است.

27 اردیبهشت 1395

اطلاعیه در خصوص زمان اعلام نتایج ارزیابی مقالات

فرآیند داوری مقالات رسیده به دبیرخانه همایش ملی بومی سازی برنامه درسی در حال انجام است و نتایج عصر روز شنبه مورخ 1395/2/25 اعلام خواهد شد.

22 اردیبهشت 1395

تغییر تاریخ برگزاری همایش ملی بومی سازی برنامه درسی

با توجه به تداخل زمان اعلام شده جهت برگزاری همایش ملی بومی سازی برنامه درسی با امتحان جامع دانشجویان دوره دکتری دانشگاه علامه طباطبائی، زمان برگزاری به دو روز قبل یعنی دوشنبه 3 خرداد 1395 تغییر یافت.

08 اردیبهشت 1395