1. اطلاعیه نحوه دریافت گواهی پذیرش مقالات برای افرادی که در همایش حضور نداشته اند
ضمن سپاس از کلیه فرهیختگان گرامی که در نخستین همایش ملی بومی سازی برنامه درسی حضور بهم رسانیدند به استحضار پژوهشگران محترمی که موفق نشده اند در همایش حضور پیدا کنند میرساند که نشانی دقیق پستی را برای دبیرخانه ارسال نمایند.
2. اعلام برنامه زمانی همایش ملی بومی سازی برنامه درسی
برنامه زمانی اجرای برنامه های همایش ملی بومی سازی برنامه درسی اعلام شد.
3. فهرست کامل مقالات دریافت شده توسط دبیرخانه همایش ملی بومی سازی برنامه درسی
مشاهده فهرست مقالات پژوهشگرانی که چکیده آن ها مورد پذیرش کمیته علمی قرار گرفته بود و نسبت به ارسال مقاله کامل اقدام نموده اند.
4. آغاز ثبت نام شرکت در همایش ملی بومی سازی برنامه درسی
علاقه مندان به شرکت در همایش ملی بومی سازی برنامه درسی می توانند برای حضور در همایش یک روزه بومی سازی برنامه درسی که روز دوشنبه سوم خرداد ماه سال جاری برگزار میشود در سایت این همایش به نشانی cecl.atu.ac.ir ثبت نام نمایند. حضور در این همایش رایگان است.
5. اطلاعیه در خصوص زمان اعلام نتایج ارزیابی مقالات
فرآیند داوری مقالات رسیده به دبیرخانه همایش ملی بومی سازی برنامه درسی در حال انجام است و نتایج عصر روز شنبه مورخ 1395/2/25 اعلام خواهد شد.
6. تغییر تاریخ برگزاری همایش ملی بومی سازی برنامه درسی
با توجه به تداخل زمان اعلام شده جهت برگزاری همایش ملی بومی سازی برنامه درسی با امتحان جامع دانشجویان دوره دکتری دانشگاه علامه طباطبائی، زمان برگزاری به دو روز قبل یعنی دوشنبه 3 خرداد 1395 تغییر یافت.
7. اعلام نتایج ارزیابی اولیه چکیده مقالات رسیده به دبیرخانه همایش ملی بومی سازی برنامه درسی
8. تمدید مهلت ارسال چکیده مقالات به اولین همایش ملی بومی سازی برنامه درسی